Vëllai i para.lizuar kërcen për herë të parë me të motrën në dasmën e saj/ VIDEO

Djali që shihni në video ka mbetur i par alizu ar në një ak sid en t me makinë dhe ka qëndruar për 3 vite në një karrige me rrota.

Vendosmëria e tij është aq e madhe sa ai bëri hapat e parë dhe u ngrit duke kërcyer me të motrën në dasmën e saj. Ai qëndroi 3 muaj në k om a dhe tani duket shumë i lumtur në krahët e së motrës.

Familja e tij u ndje shumë krenare për të në ato momente dhe i ka qëndruar gjithnjë afër duke i dhuruar shumë dashuri.