‘S’do iki në qiell pa mbajtur lulet e dasmës!’ Historia e kësaj vogëlusheje ka pu.shtuar internetin

Historia e 4-vjeçares Paige ka p ërl otur çdokënd që e ka lexuar.

Ajo u thoshte të gjithëve se do të mbante lulet gjatë dasmës së dy prindërve të saj.

Por pa pritur Pagie u diag no stikua me ka.nc.er në tru dhe doktorët u thanë prindërve se vajzës i kishte mbetur shumë pak ditë jetë. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!.

Prindërit e saj në bashkëpunim me tezen e vogëlushes arritën të organizonin një dasmë shumë të bukur në sp.ital brenda vetëm 24 orëve.

Paige ishte një vogëlushe e shëndetshme deri para dy muajve.

Më pas ajo nisi të ndiente d.hi.mb.je të tm.err.shme në kokë.

Tezja e saj ka thënë për Da ily M ail: Ulë.rin.te nga d.hi.mb.jet ndërkohë që luante.

I kuptoi se i ka mbetur edhe pak kohë, thoshte vazhdimisht se nuk do ik te në qiell pa mbajtur lulet”.

Pas vizitave m jekët zbuluan se Paige kishte tu.m.or në tru në përmasat e një kokrre limoni.

Doktorët e kishin të pa.mun.d.ur të hiqnin të gjithë masën dhe zbuluan se ishte e pas.hërues.hme.s sepse tumori u shfaq sërish.

Ceremonia e dasmës që kushtoi një mijë dollarë ishte shumë emocionuese për të gjithë familjarët e pranishëm.

Prindërit nuk e shm angën dot shp ërth im in në lot kur thanë pranoj dhe përqafuan vajzën e tyre në fund, të cilës nuk i ka mbetur edhe shumë kohë për të jetuar.