Përb.indëshi’ i detit del në breg, banorët ala.rmo.hen nga krijesa m.isteri.oze

Një krijesë mist eri oze ka dalë nga deti në bregun lindor të Rusisë.

Në videon e publikuar në rrjetet sociale do të shikoni “përbindëshin e detit” I cili duket se është I mbuluar me qime.

Vendasit kanë dë sh tuar të identifikojnë krijesën e çu dits hm e dhe po u bëjnë thirrje shkencëtarëve për të studiuar këtë rast.