Pamje ? Fuqia e Zotit- Foshnja e lëne ne shinat e trenit shpëton pasi kalon treni mbi të

Një foshnjë indiane e cila u rrëzua në shina hekurudhore momente përpara se një tren te kalone nëpër stacion ka shpetuar pa len dime.

In cid enti dra m atik, i kapur në pamjet e telefonit celular të enjten, tregoi një tren që po rrotullonte foshnjën në shtetin Uttar Pradesh ndërsa shikuesit që b ë rtis nin rrinin pa shpresë.

Një-vjeçar raportohet se ra në hendekun midis karrocës dhe platformës pasi prindërit e vajzës po dilnin nga treni.