P.ësoi 17 ab.orte dhe i thanë që nuk do kishte kurrë fëmijë…

Një grua, e cila p ës oi 17 ab o rt e spontane dhe i thanë se nuk do të mund të kishte kurrë fëmijë është bërë nënë e 4 fëmijëve, në vetëm 9 muaj.

Mj e kët i thanë Lytina Kauri se nuk do të ishte kurrë në gjendje që të kishte një fëmijë, pasi u dia gn ost ik ua me le uçe mi mie loi de ak ute, një formë ag re siv e ka n c eri që prek qelizat e bardha të gja ku t, në moshën 17 – vjeçare dhe iu n ën sht rua një tr ansp lan ti të palcës kockore një vit më vonë. Megjithatë, pas 13 vitesh dhe dhjetëra ab or tev e spontane, 32 – vjeçarja nga Nottingham zbuloi se ishte shtatzënë dhe tani ajo është nënë e 4 vajzave të vogla. Lytina solli në jetë vajzën e saj të parë Kiran në Shtator të 2015 –ës.

Binjakët e saj, Kajal dhe Kativa lindën me anë të një nënë me qera (surrogate) në Indi, dy muaj më vonë. Dhe në Qershor të 2016 – ës, Lytina solli në jetë Kiyara.