I shikonte të pas.met një vajze, por i riu bëhet fërtele nga i dashuri i saj -VIDEO

Ky është momenti kur një burrë g o d et me g ru sht në fytyrë kur një të ri pasi ky i fundit po shikonte të dashurën e tij tek të pa sm et. Në pamjet filmike do të shikoni se si burri g o de t pa h ezi tuar të riun dhe më pas ai ik ën nga dyqani. Ngjarja ka ndodhur në një dyqan celularësh në Karolinën e Veriut.