I mbajti të fshehtë se.kretin e tm.err.shëm, djali i kërkon falje në gjunjë nënës /VIDEO

Në vitin 2016 Urani hu mbi babain e tij, i cili prej 16 vitesh nuk ngrihej nga krevati, dhe lajmin e hum bj es së bashkëshortit nuk ja tha nënës së tij sepse dhe ajo në atë kohë ishte e shtruar në gjendje të rë nd ë në sp ita l. Nëna e tij Beglia nuk ja fa li kur re të birit që ai nuk ja tha në kohë laj min vd ekj es së bashkëshortit dhe që ai nuk bëri të mundur që ajo të ishte e pranishme në momentin që burri ndër roi jetë. Për këtë arsye prej vitesh gjithë mër zitj et ajo i’a ka shk ark uar djalit të saj, duke i folur as hp ër e duke e bërë atë fa jto r.

Kjo bre ng e e ka bërë Uranin të vu a j prej dy vitesh, i cili ka shpjeguar se arsyeja se përse nuk ja tregoi ishte sepse nuk donte që nënës së tij t’i ndodhte diçka e keq e. “Për 50 vite e mbajta burrin tim dhe për 16 vite në shtrat dhe ti nuk më solle që t’ia mbyll sytë për herë të fundit” i ishte shprehur e ëma pak para se të përcillte të shoqin për në banesën e fundit. Që atëherë ajo ka ndryshuar shumë sjellje ndaj të birit dhe është bërë më n ev ri ke dhe nuk ka pasur më atë do bë si që ka patur më parë për djalin e saj të vetëm Uranin, ajo madje e ka përmendur vazhdimisht si një f aj të djalit të saj.

“Nëse ti e ndien që unë nuk jam fajtor, të lutem më premto që nuk do ma përmendësh më derisa të jesh gjallë”, i ka thënë Urani të ëmës. Ajo nuk është menduar shumë por pasi ka fshirë lotët i ka thënë e vendosur “të kam falur dhe nuk ta kujtoj më asnjëherë”.