I biri 13 muajsh i lëngon nga sëmundja e ligë në spital, nëna ta prek shpirtin: Lutuni për djalin tim se mbase Zoti bën mirë ta marr në shtëpi!!

Teksa sot festohen Krishtlindjet, Marloni i vogël vetëm 13 muajsh është duke lënguar në shtratin e një spitali.

Ai është i shtruar në Klinikën Universitare të Tübingen. Në jetë atë e mban një bombul oksigjeni. Prindërit e tij luten që i vogli të bëhet mirë, pasi djali i tyre vuan nga një sëmundje e keqe.

Prindërit e Marlon lejohen të vizitojnë djalin e tyre për dy orë. Në këtë natë festive ata kanë një lutje dhe u kërkojnë të gjithëve që të luten për djalin e tyre.

Nëna thotë:
Ua bëj me shpirt këtë kërkesë, lutuni për djalin tim. Ta marr dhe unë në shtëpi, lutuni se Zoti mbase bën mirë.”