EIvis Naci Bën Një Lutje SpeciaIe Për Koro navirusin Ndëgjone..!?

Elvis Naci Bën Një Lutje Speciale Për Koronavirusin Ndëgjone

Elvis Naci ne kete dite te madhe xhumaje ka shp.ern.dare nje video e cila po shikohet shume, ajo ka te beje me aktualitetin e sotem te cilin po gjendemi dhe ne lidhje me pandemine e cila ka kapluar bote,

Zoti i madherishem ju begatofte juve dhe ju ruajt nga cdo lloj sem undje gjithashtu edhe hoxhen dhe teologun e nderuar Elvis Naci i cili po na freskon zemrat me keto lutje ne keto dite te veshtira karantine.

Per ta ndegjuar lutjen shiko videon ne vazhdim..