E plotë/ Jo vetëm që janë zënë keq, por Antonela edhe ia ka futur me këpucë Atdheut: Kush je ti more…

Rikthimi i Atdheut në “Përputhen” ka sjellë edhe shumë de bate sepse si djalë simpatik që është vajzat e duan për vete.

Sindi, Antonela dhe Sara janë tre nga vajzat që kanë shprehur pëlqim. Takimin e rradhës Atdheu e pati me Sarën dhe një gjest që ai bëri, e xhindosi Antonelën.

Kjo e fundit e që lloi me shu plakë e më pas me këpucë Atdheun dhe i tha: “Je i pafytyrë”.
“Ti re pre e pro vokimeve të Sarës, e puthe në qafë e çfarë s’i bëre. Mu duke si Don Zhuan”-iu drejtua Antonela Atdheut.

Ndërkohë ky i fundit tha se pavarësisht fjalëve të Antonelës do të vazhdojë të dalë me vajza sepse në të kundërt do t’i duhej të deklarohej vetëm për të.