E gjykuam të gjithë, por Arjoni vërteton se Ana gënjen. Nxjerr mesazhet

Të gjithë e gjykuam Arjonin kur publikoi foton e Anës në shtrat, por sot ai ka dalë dhe ka folur para kamerave për cdo gjë, duke iu përgjigjur të gjitha pyetjeve.

Arjoni tha se me Anën kanë pasur një histori dashurie dhe se kanë pasur edhe marrëdhënies s*ksuale.

Ai zbuloi fakte të reja nga historia me Anën dhe për më tepër tregoi disa biseda mes tyre. Arjoni tha se Ana e harronte shpesh çakmakun te shtëpia e tij dhe këtë e provoi me biseda.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe