Babai i pa.mëshirshëm, lë të bijën të ngrijë jashtë /VIDEO

Ky është momenti sh ok u es kur një baba nga qyteti i Utah, e la të bijën 5-vjeçare në një kolegj, të vetme e të mbuluar me një batanije në temperaturat -30 gradë celsius.

Videoja është filmuar në kolegjin Ogden-Weber të teknologjisë së aplikuar, në veri të qytetit Salt Lake, në orët 5 të mëngjesit të së enjtes. Ai i ku dhe nuk u kthye më.

Sipas mamasë së fëmijës, ai i kishte thënë asaj ta qe pte gojën e të flinte gjumë. Ajo ishte fri kë su ar shumë dhe kishte qëndruar brenda në batanije derisa ishte zbardhur ku gjet nga r ojet e kolegjit në orën 7:30 të mëngjesit.