A do ta bënit edhe ju këtë për ta fituar një televizor? (VIDEO)

Xhurim Dema në emisionin Hum bësi-Fiton në Klan Kosova ka arritur ta bindë Enisin nga Prizreni që të zhv ishet në qendrën tregtare “Galeria Shopping Mall” në Prizren. Kjo u bë me që llimin për të fituar një televizor “Samsung” 44 inch.

I riu ishte vetëm në të bre ndshme dhe eci nëpër qendrën tregtare vetëm për të fituar në fund televizorin.

Në fund të rrugëtimit që pati, Enisi mori dhuratën ashtu siç i ishte premtuar. Kjo lojë ngjalli rea gime të shumta nga njerëzit që ishin të pranishëm aty, teksa i riu ecte në të br endshme.

Veprimi i tij u dukej komik të gjithëve që e panë atë derisa bënte lojën.

Për më shumë det aje shikoni videon më poshtë nga ky moment: