KURIOZITETE

Kurizotete

E rrallë: 12-vjeçarja bëhet nënë

Një 12 vjeçare nga Britania, sipas të gjitha gjasave del të jetë nëna më e re. Policia ka filluar he tim et në lidhje me rastin sepse edhe babai i këtij fëmije është vetëm disa […]

SHOWBIZ

SHËNDETËSI

SHNETA

Antibiotiku natyral me qepë dhe mjaltë

Ushqimi mund të jetë një ilaç i fortë dhe shërues për njeriun. Kombinimi i qepës me mjaltin mund të tingëllojë i pazakontë, por në të vërtetë është një kurë e mirë dhe krejt natyrale kundër […]